Selasa, 2 Jun 2009

aku menerima award???

aku dianugerahi award oleh aida...


1. Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda.

2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini.
-aida tidak boleh menerima panggilan talifon di pagi hari
-aida mahukan bunga dari pangkorr!!
-aida seorang yg gila stereng!
-aida seringkali tewas bila bermain game cacing
-aida sering berada di rangkaian dunia siber tnpa menunjukkan dirinya

3. Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih
-simple dan single.
-suka gelak ketawa.
-poyo.(org slalu ckp mcm tu)
-bunuh kejam suma lagu2 jiwang karat.
-kerek.(ni mase org mula2 knl aku)
-serabut??
-aku sgt xreti bab2 men sliding tackle gadis nih
-pemalas dan suka tido
-suka kaco opah aku dan buat mak aku tgh marah tergelak
-selamba kot.xpedulik ape kata org

.4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka

-usop--->dia ni member aku yg dh ada awex skrg
-aida--->teringin nak award dia balik
-sarah nur--->dia ni pelik sikit,eh,banyak.
-mr jeb--->dia memerlukan vokalis seperti aku.wakaka
-dayah--->dia kenangan manis aku di matrik
-iylia--->kesopanan dia agk tinggi masa sekelas dulu.
-fain--->dia dulu penah taw ape ntah pasal aku.kantoi..
-awang--->tahi yg suci.dia sgt terer raping.(tiada maksud lain ya)
-aisyah--->kawan lama aku dulu di Ayer Tawar
-hasnul--->penampilan dia terkini berbeza berbanding dulu kala
-shoot--->dia kasik aku pinjam series prison break 4.hee

9 ulasan:

Hasnul Azizi berkata...

haHa...

aPe yG beZanYer...??

tikus_mando berkata...

haa...
pikir2 la lu sendiri......
hehe

...sarah n... berkata...

bingai! kau kata aku pelik

Mohd Hafizul Hilmi Bin Mohd Noor berkata...

SURVEY MAHASISWA : minta respon sket ye. tekan


http://hafizhilmi89.blogspot.com/2009/06/survey-sket.html

++deloOmeloO++ berkata...

aku jumpe kt page dayah..=))

+DyRo+ berkata...

thanks 4 da award zaeck ^^P

iylia berkata...

ak sopan dlu je ke zack???

usop berkata...

nm ak 1st dlm award 2!!!
hahaha..bgga2..

tikus_mando berkata...

eh xdelah...smpai bila2 kot iylia..hrp2 r


blah r usop..jmput knduri xmau mai.