Selasa, 4 Ogos 2009

4.8.09

kenapa dgn 4.8.09?


jikalau kalian mahu tahu
hari ni adlh hari ulang tahun bapaku.

aku nk wish,tapi aku mcm segan.
mak aku dh siap mesej aku pagi td dah
suroh aku wish.

aku ckp ok je.

mlm ni,baru jap td
mak aku tny...
nape xwish besday ayah?

ohh alamak...
lupa la...
hmmm

capai handfon
typing.....
sending....

(aku buat jela pape ayt yg patut...hee)


"tq"


aku xtau npe,
aku tgk ayah aku reply mcm tu pun
aku rasa sekelumit terharu.
hahaha...



p/s: sbnrnya aku bkn xnk wish,aku takut ayh aku ckp aku ni buang tebiat je.hohoho



3 ulasan:

...sarah n... berkata...

kalau 20tahun kau hidup, ni first time nak wish, memang tebiat la jugak.

aYato berkata...

haha
ak 1st tyme wish mak ak dlu pon..
mak ak cakap cam plek je,,
haha..
pas2 tuh ak da xpena wish..
haha

Sharaf berkata...

same je r ko ngan aku rupenye