Selasa, 25 Ogos 2009

tandas lelaki vs tandas perempuan

masuk kali ini sudah dua kali aku menahan keterkucilan aku
ketika sdg menunaikan solat terawih.
selesai je smyg,tiada destinasi laen da kutuju
terus mencari tandas behampiran sebagai sasaran

dengan yakin,aku amik site kanan
sbb aku tau tandas laki belah kanan
sebelah kaki dh menapak dh ni masuk ke tandas,
tiba tiba mata pulak ternampak signboard kt pintu tandas tuh

TANDAS WANITA
dengan siap gmbr simbol wanita lagi


aik???
bila tukar tandas ni?
tak apalah....
aku masuk yg belah kiri sbb signboard dia

TANDAS LELAKI


tp mmg pelik r sbb dinding dia warna merah jambu

hehhh.
aku yakin sepasti pastinya yg tu tandas perempuan
sbb tandas laki dinding dia warna biru


ade jek tangan tangan gatal yg sebuk tukar signboard tuh.



moralnya disini,
janganlah anda sesekali menahan keterkucilan yg membuak buak

dimana ada tandas,harung sahaja!


3 ulasan:

zatiesiska abdul rahman berkata...

haha toilet masjid mne ni

twilight berkata...

toilet kat klj alamanda kat bwh tu dah b'tukar sign ek??? oooo
moral laen tok ko:
1. Jgn minum byk air time open puasa hu3 ti x psl t'kucil time solat ish2

TIKUSMANDO berkata...

bukan masjidlah...tandas kt kolej ni je


bukan salah aku minum byk air la...
salah collecting duct aku yg xnk serap air byk2 masuk balik dlm badan...

pergh...aku ke yg membuat hujah diats??haha