Ahad, 18 April 2010

dari kerana mata.


akak kedai makan dari Narathiwat tu buat hal lagi. selama dia cuti balik kampung ni hidup aku sedikit aman. tapi sekarang dia kembali menabur bakti di kedai itu. nampaknya penyakit tak-boleh-tengok-aku-kalau-tengok-pasti-gelak dah berkurangan. lega.



hari tu masa budak budak ni open table sampai 4 meja, dia datang amik order.



macam biase, dia panggil aku abe. aku tak kisah pun. dah biasa.


dan, depan budak budak ni, dia bagitahu



"oloh suko tengok mato abe nih"



masuk kali ni dah lebih kurang 54 kali dia cakap benda yg sama.



seksi sangat ke mata aku ni? kalau seksi, nanti aku pakaikan purdah.



6 ulasan:

Asnie.baik.sangat berkata...

hahahahah dia bkenan ah tu dgn ko weh. hahahha kelaka dow!

TIKUSMANDO berkata...

aku nak warganegara!

she-G berkata...

purdah bukan tutup muka kecuali mate ke???hmmm..

TIKUSMANDO berkata...

purdah versi tutup mata kecuali muka.

surayabahar berkata...

ahhahaa!

naim berkata...

hahahahaha...klako2