Ahad, 7 Jun 2009

2 hari di panggung wayang

semalam.
aku kuar ke jusco dgn syed
hari sabtu hari yg sesak...
kuar lepak kul 3..
tiketnye kul 6.45
terminator salvation


bosann tunggu..
lepak r kejap kat kopitiam
siap gelakkan mamat yg amek order tuh
gelabah gila..,memang gelabah
bagi dia...,dialah pekerja terpantas skali di seluruh kopitiam di Malaysia kot
biarkan jela dia..asalkan order aku sampai sudah


hari ni.
my mom plak beria nk g tgk wayang
biarlah..jiwa remaja kot..keh3
ajak aku,aku suh dia ajak adek aku
xpela aku bwk r die g beli tiket pagi tu
2 butir tiket dibeli.

adek aku ni ade date plak
dgn cite2 korea die yg laangsung xleh tinggal.
tiket da beli...5.20pm
yg aku mati2 ingt adek aku yg temankan mak aku...
aku pun rilex je r
rupanya aku yg menjadi pilihan muktamad tanpa ada talian hayat
agk kabut sikit r bersiap kn...
nasib baek ada genetik 'the flash'
memang panas btul r dgn adek aku tuhh......
aku siap taip ON PANAS dan hantar ke no dia.

terpakse r merempit V3 untk cepat tiba di lokasi
bukan rempit,aku xsuka rempit2 dan mat rempit...
cuma meningkatkan kelajuan motosikal secara sedikit mendadak
aku rasa mak aku dh mengucap kot kat blkang tuh..
xpela janji on time!


jangan pandang belakang congkak
kelakar r gak..

aku bukan apa.
bukan malas nk temankan mak aku kuar...

tp mls bile kene jeling2 dek org...




"hak elah lu orang...
jeling jeling apa..???
ni mak aku la...
kau org ingt sapa?"

hatiku membebel...


6 ulasan:

~enon89~ berkata...

haha..
diorg igt ko anak ikan lah tu!

tikus_mando berkata...

aku rasa mak aku org..
camana aku leh jd anak ikan plak ye..???
sesiapa boleh jelaskan?

iylia berkata...

comel la zack..

nazrien berkata...

haha aritu aku jd driver mak aku

aku folo mak aku pegi kedai tudung and kdai kaen
bersama adik prempuan aku


trase macam sesat..heee

sYaZa berkata...

haha!
anak yg baik..
ok pe..!
hehe..

tikus_mando berkata...

nazrien kau mmg memahami aku.kita sesat!

adekah unsur2 kecomelan disitu??huhu

erk..baek??sopan santun jek..