Jumaat, 29 Oktober 2010

hari ini hari jumaat.




hari ni hari jumaat. hari jumaat seminggu sekali. ada apa dengan hari jumaat? hari jumaat ada semayang jumaat. apa masalahnya dengan semayang jumaat? macam biasa.




cuba tengok gambar besar kat atas. atau nama lainnya, kepala belog. tak mungkin longkang, pokok, rumput, seluar jeans boleh hilang. tak mungkin. cuba tengok objek yg bewarna biru di bibir longkang tu. yg tu salah satu mangsa yg hilang dan masih gagal ditemui hingga ke hari ini.



tapi tak apalah. habis biru, warna hijau pula muncul dalam hidup aku. dan setiap kali jumaat, aku akan parking selipar sebelah disini, dan sebelah lagi merata rata. dan cara tu berjaya menyelamatkan maruah selipar aku.




setakat hari ni.




cilaka punya budak budak pelesit. jangan sampai aku jumpa manusia yg pakai selipar tu depan aku. nahas. kalau aku jumpa, memang tujuh kali jumaat ko dekat hospital lah jawabnya.




up sikit, sembilan.






5 ulasan:

~~NuR~~ berkata...

dy ilangkn tu bkn pe..nk tgk ko variety skit..tkar warna len lak..

pandangan terpuji berkata...

pernah mengalaminya juga

cik 18 berkata...

selipar flipper ekk???hehe...apekata ko tulis kat selipar tuh...

"siapa curi berdosa.." sure org yang nak curi pon pikir 2x...

up sket...4 kali..

TIKUS MANDO berkata...

aku rasa aku nak tulis macam ni

"ambiklah...nanti jumpa di akhirat"

a.r.e.p a.h.m.a.d berkata...

~hahahahah~~~
bgos r z....
tulis jerk cmtuh...
kita jumpa di AKHIRAT KELAK!!!
ahakss~~~