Ahad, 12 Februari 2012

Tak Banyak Beza.

Pada suatu hari, iaitu hari ini, maka genaplah 6 hari aku menempuh hidup sebagai pekerja sambilan. Pada suatu hari, iaitu hari ini juga, aku telah mendapat kad nama yg membuktikan dan mengesahkan aku sebagai pekerja bertauliah.



Pada suatu hari, iaitu hari ini lagi, aku mendapati pada permukaan kad nama itu, tertera nama aku.



Pada suatu hari permukaan kad nama itu, terpapar jelas nama aku.








ZICRIL.



Pada suatu hari, sekali lagi hari ini, aku sudah mula memahami suatu perkara. Betul lah kata orang, aku dan Zac Efron tak banyak beza.

6 ulasan:

cik ungu berkata...

aku rasa ejaan itu salah.


bukan ke sepatutnya nama kau
ZICKREEL ?


geli ok.

a.r.e.p a.h.m.a.d berkata...

hahahahahahahahha......
aku dah tgk kad nama ko tu smlm...
bkn hari ini.....
tapi xperasana plak....

giler ah Zac Efron...huhuhu~~~~
:'P

Ayio Kun berkata...

hahah....c=k

Aizul berkata...

Oh yeah, pastu boleh la merasa berkapel dengan awek hot seperti Vanessa Hudgens. ohsem.

Juno berkata...

damn. aku tak tahu nak cakap itu cool ke atau tak.

bukan selalu dapat fefeeling hai skul miuzikel.

tikusmando berkata...

cik perpel, tak payahla menstrim sangat. nama aku memang dah market.


awep, power kan nama aku?


pandai ayio kiunnehhh.


Aizul, kau memang tahu perancangan aku rupanya.


Juno, ini adalah kul.